atelier de curățare energetică

  

În august ți-am trimis o invitație de a participa la un atelier de curățare energetică susținut de Dorel Iepan, unul din experții cu care colaborez și în programele mele de grup și  în programul de coaching 1-la-1 (click aici ca să afli mai multe despre Dorela).

 

Azi te invit să participi la un program de vindecare a relațiilor trecute pe care îl susține în  octombrie.

 

Click aici pentru detalii și înscriere în programul ”Vindecă Relațiile Trecute”.

 

Special pentru tine, ca membru al comunității pe care am creat-o, ai o reducere suplimentară de 30% față de cea existentă deja.

 

Iată descrierea programului așa cum am primit-o :

 

Te-ai întrebat până acum dacă relația ta este suma tuturor relațiilor tale anterioare?

 

Dacă acest lucru este adevărat, ce ar însemna pentru tine să constați că vindecând traumele rămase în urma relațiilor toxice, relația cu partenerul / partenera se poate schimba… cât ai clipi din ochi?

 

Poate că nu este chiar atât de rapid, dar haide să vedem ce vreau să spun.

Relația ta chiar este influențată de toate relațiile tale anterioare. Iar când spun relații anterioare nu mă refer doar la relația de cuplu. În baza comportamentului în relațiile pe care le-ai văzut în copilărie ți-ai creat credințe și blocaje cu care te-ai dus mai departe pe mod automat.

 

În cartea “Fumatorii care iubesc prea mult” scrisă de Robin Norwood scrie că că femeile fug de relațiile toxice văzute la părinți și se trezesc în exact același tip de relații toxice. Tot acolo autoarea scrie că putem schimba relațiile în care suntem, fără a fi necesar să renunțăm la respectivele relații.

 

Apare o întrebare foarte logică: Poți oare să te desprinzi de trecut pentru a te bucura de prezent?

 

Nu cred că trebuie să te desprinzi de trecut. În trecut sunt rădăcinile tale, iar dacă tai rădăcinile unui copac, îi tai viața. Astfel consider mult mai important să vindecăm rănile emoționale ale trecutului. Cu alte cuvinte, nu trebuie să te desprinzi. Nu trebuie să faci nimic. În schimb, poți să te eliberezi!

 

Trecutul oferă o ancoră a experiențelor pe care tu nu mai dorești să le repeți. Dacă te desprinzi, uiți ce a fost și riști să intri în tipar din nou, pentru că nu mai știi că e o relație pe care nu dorești să o (re)trăiești.

 

Spune-mi, te rog, dacă te recunoști într-una din următoarele situații:

  • te simți singur(ă) în relație
    • ai uitat de ce ai intrat în această relație, atât de mult te-ai distanțat de partener(ă)
    • nu reușești să găsești persoana potrivită cu care să începi o relație
    • îți este frică să intri într-o relație de durată
    • îți este frică să ieși la o primă întâlnire pentru a cunoaște pe cineva nou
    • te duci fără plăcere acasă
    • mănânci pe fond emoțional când te gândești la partener(ă)
    • te gândești să renunți la relația actuală
    • te doare capul când te gândești la ce te așteaptă acasă.

     

    Acestea sunt doar câteva dintre simptomele care îți confirmă că relația ta este afectată de relațiile din trecut și tu ai nevoie urgentă de o schimbare.

     

    Vestea bună este că poți să schimbi toate aceste lucruri!

     

    De aceea vin azi către tine cu o soluție la care îți propun să reflectezi.

     

    Vreau să te ajut să nu mai pierzi ani întregi din viața ta, bani și energie, căutând terapeutul potrivit, soluții de pe internet, sfaturi de la prietene “pricepute”, când există o variantă sănătoasă și rapidă pentru a lucra cu tine din interior.

     


    Vreau să te ajut să scapi de problemele care te chinui fizic și psihic și care te împiedică să îți trăiești viața așa cum meriți.

    Am creat un program complet pentru a elimina toxicitatea relațiilor trecute.

     

    Programul pe care ți-l ofer vine cu susținere zilnică din partea mea. Timp de 5 zile îți sunt alături pentru a lucra pe 5 din cele mai importante relații din viața ta și beneficiezi de expertiza și experiența mea de coach emoțional, practician certificat în codul emoțiilor și terapeut holistic.

     

    Programul Vindecă relațiile trecute te ajută să eliberezi emoțiile captive în armonie, timp de 5 zile consecutive, permițându-ți să vezi primele rezultate din timpul programului!

    Comentarii

    Postări populare de pe acest blog

    Reteta bunicii cu coji de citrice

    Miezul nopții

    Glovo lansează